Login

Termeni si Conditii

ATENTIE:
Cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE (denumite in continuare pe scurt TERMENI) inainte de a utiliza acest site web (SITE) al Electricon Systems International (numit in continuare ESI). Utilizarea acestui Site indica faptul ca ati citit si ca sunteti de acord cu acesti Termeni. Termenii reglementeaza modul in care veti utiliza Site-ul, orice fel de continut (texte, date tehnice, informatii, preturi, grafica sau fotografii, denumite impreuna MATERIALE) si orice fel de servicii (denumite generic SERVICII) puse la dispozitie de ESI prin intermediul Site-ului. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, nu aveti permisiunea de a utiliza acest Site. In cadrul acestor Termeni, pentru alte referiri la Site, Materiale si Servicii, se va utiliza denumirea Site-ul ESI.

Utilizarea Site-ului ESI
Site-ul ESI este conceput ca o platforma B2B (Business-to-Business) destinata persoanelor juridice (societati comerciale, asociatii, organizatii de diverse tipuri), prin care acestea sa poata cunoaste si sa poata comanda produsele sau serviciile comercializate de ESI. Persoanele fizice care acceseaza Site-ul ESI si comanda produse ori servicii, beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii ca si persoanele juridice in ceea ce priveste cantitatile minime acceptate la comandarea unor produse sau modalitatile de plata. Pentru detalii, cititi documentul Cum cumpar. ESI va permite s? utilizati Site-ul numai in scopul pentru care a fost realizat. Utilizarea Site-ului ESI pentru orice alt scop public sau comercial (inclusiv, fara a se limita la acestea, pe un alt site sau computer aflat in retea) este strict interzisa. ESI este proprietarul Site-ul ESI. Acesta este protejat de legile dreptului de autor din Romania si de cele internationale. Orice utilizare nepermisa a site-ului ESI poate incalca legile privind dreptul de autor, marcile comerciale sau alte legi. In cazul in care realiza?i copii ale Materialelor, trebuie sa mentionati pe acestea toate notele privind drepturile de autor sau de proprietate continute de materialele originale. Nu aveti dreptul sa modificati, sa afisati in mod public, sa prezentati in public sau sa distribuiti materialele.

Accesarea
Pentru accesare si utilizarea Site-ului ESI aveti nevoie de echipamente si servicii de acces internet a caror procurare si intretinere, precum si plata taxelor pentru acestea cad in intregime in sarcina dvs.

Colectarea informatiilor
In cazul inscrierii pentru deschiderea unui cont de utilizator pe Site-ul ESI (cu nume de utilizator si parola) sau in momentul in care contactati ESI prin intermediul Site-ului ESI in scopul primirii de produse sau servicii, ESI are dreptul de a colecta anumite informatii personale despre dvs. si despre persoana juridica pe care o reprezentati (daca este cazul). Modul de utilizare a acestui tip de informatii de catre ESI este reglementat? de catre prevederile privind Politica de confidentialitate ESI pentru Site. Dvs. va obligati sa furnizati informatii complete, reale, exacte si actuale si sa actualizati aceste informatii pe intreaga perioada de utilizarea a contului. Dvs. aveti responsabilitatea de a pastra confidentialitatea parolei de acces pentru Site-ul ESI si sunteti unicul responsabil pentru toate activitatile desfasurate cu ajutorul respectivei parole. In cazul utilizarii neautorizate a parolei dvs. aveti obligatia sa anuntati imediat ESI asupra acestei probleme sau cu privire la orice violare a securitatii ce tine de Site-ul ESI. In cazul in care ESI considera ca parola nu mai este sigura, isi rezerva dreptul de a va solicita schimbarea parolei.

Utilizari interzise
Prin accesarea site-ului, sunteti de acord ca site-ul ESI (inclusiv, dar fara a se limita la orice materiale si servicii pe care le puteti obtine de pe site) nu este utilizat: - Intr-un mod care incalaca vreun regulament, regula, statut, ordin, tratat sau o alta lege (fiecare din acestea fiind considerata lege), la nivel local, regional, national sau international - Pentru a hartui o persoana sau pentru a-i aduce acesteia orice fel de prejudiciu - Pentru a va asuma identitatea unui alt individ ori pentru a prezenta in mod fraudulor afilierea dumneavoastra la o alta persoana sau entitate - Pentru a intrerupe sau a interveni in buna functionare a site-ului ESI, a serverelor sau altor retele conectate la site - Pentru colectarea de date cu ajutorul robotilor sau a altor mijloace - Pentru a obtine accesul neautorizat la nici o parte a site-ului ESI, la alte retele ori sisteme de computere sau la alte conturi prin piratare, spargere de parole sau alte mijloace.

Incetarea accesului
Nerespectarea oricaruia dintre prezentii Termeni duce automat la anularea dreptului de a utiliza acest site. In acest caz dvs. va trebui sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau imprimate, precum si toate copiile acestora. Dvs. puteti intrerupe accesul la site-ul ESI in orice moment.

Declinarea raspunderii
Site-ul ESI este oferit CA ATARE. ESI face eforturi pentru ca informatiile prezentate sa fie cat mai corecte, dar exista posibilitatea sa apara unele greseli, datorate informatiilor puse la dispozitie de producator, de distribuitori sau aparute la introducerea datelor pe Site. Imaginile produselor au caracter informativ, pot fi diferite de aspectul real al produsului (pot imagini generice care sugereaza aspectul produsului) sau pot contine accesorii care nu fac parte din pachetul standard. ESI nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care informatiile tehnice continute in materialele de pe site contin erori ori in cazul in care imaginile produselor sunt diferite de cele ale produselor reale. Dvs. va asumati integral riscurile utilizarii site-ului ESI si va asumati intrega raspundere in cazul in care utilizarea materialelor si serviciilor se dovedeste a fi defectuoasa. De asemenea va veti asuma costul integral al tuturor reparatiilor necesare. ESI declina in mod expres toate garantiile, indiferent de natura lor (inclusiv, dar fara a se limita la toate garantile directe, implicite sau impuse de lege cu privire la vandabilitatea, adecvarea in vederea unui anumit scop, neincalcarea drepturilor de proprietate intelectuala si titlul de proprietate) cu privire la site-ul ESI. Fara a limita caracterul general al celor de mai sus, ESI nu garanteaza in nici un fel ca site-ul ESI va functiona in timp util, fara intrerupere, ca va fi sigur, lipsit de erori, ca erorile de pe site vor fi corectate sau ca va corespunde asteptarilor dvs. ESI nu garanteaza in nici un fel rezultatele care pot fi obtinute ca urmare a utilizarii site-ului si nici exactitatea sau fiabilitatea informatiilor obtinute prin intermediul site-ului. Sfaturile sau informatiile, fie ele orale sau scrise, obtinute de dvs. prin intermediul utilizarii site-ului ESI, de la angajatii ESI, de la alte companii, de la furnizorii acestora, de la angajatii oricarei entitati de acest tip nu vor constitui o garantie. ESI nu va acorda nici o despagubire in situatia in care utilizarea de catre dvs. a acestor informatii, sfaturi, a materialelor ori serviciilor produce vreun prejudiciu de orice natura.

Excluderi si limitari
Este posibil ca unele legi in vigoare sa nu permita excluderea anumitor garantii, limitarea sau excluderea responsabilitatii pentru anumite prejudicii. In consecinta, este posibil ca unele dintre declinarile de raspundere de mai sus s? nu fie aplicabile in toate cazurile. Daca ESI nu are dreptul, datorita legilor in vigoare, sa decline sau sa isi limiteze raspunderea, obiectul si durata raspunderii asumate de ESI vor fi cele minime permise in conditiile legii.

Acorduri separate
ESI poate oferi materiale, produse,servicii sau accesul la site-ul ESI in conformitate cu termenii unui acord separat incheiat intre ESI si dvs. (denumit Acord Separat). Obliga?iile ESI cu privire la orice produs, serviciu sau acces pe care il furnizeaza conform oricarui Acord Separat vor fi reglementate exclusiv de acest Acord Separat, conform caruia este furnizat respectivul produs sau serviciu. Prezentii Termeni nu vor fi interpretati in scopul modificarii termenilor respectivului Acord Separat si nu vor fi luati in considerare. Astfel, utilizarea oricarui pachet software disponibil pentru descarcare de pe Site-ul ESI (Software) este reglementata de termenii acordului de licenta cu utilizatorii finali (daca este cazul). Acesta insoteste sau este inclus in Software (Acord de Licenta). In cazul in care Software-ul este insotit sau include un Acord de Licenta, este interzisa instalarea si utilizarea acestuia inainte de a fi acceptat termenii specificati in Acordul de Licenta. In acest caz, conditiile impuse de Acordul de Licenta vor prevala in fata Termenilor mentionati in acest document. Daca pachetul software nu este insotit de un Acord de Licenta, se considera ca respectivul Software face parte din Materiale si utilizarea sa va fi reglementata de prezentii Termeni. Reproducerea sau redistribuirea oricarui Software este strict interzisa, exceptand cazurile in care un Acord de Licenta inclus in acel Software permite in mod expres acest lucru.

Modificari aduse Site-ului ESI
ESI isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe functionarea Site-ului ESI in orice moment, de a modifica Materialele si Serviciile fara un avertisment prealabil. Este posibil ca Materialele ?i Serviciile prezentate pe Site sa fie depasite. ESI face eforturi pentru ca informatiile de pe site sa fie cat mai corecte si actuale, dar nu se angajeaza sub nici o forma sa actualizeze aceste informatii. Pentru informatii privind produsele, programele si serviciile disponibile pentru dvs., va recomandam sa luati legatura cu ESI, vizitand sectiunea Contact.

Legaturi catre terte site-uri web
Pe Site-ul ESI pot exista legaturi catre terte site-uri web. Acestea sunt oferite exclusiv pentru confortul dvs. si utilizarea lor implica parasirea Site-ului ESI. ESI nu detine controlul asupra acestor site-uri si nu este responsabil in nici un fel pentru astfel de site-uri web, pentru produsele, serviciile sau continutul disponibil prin intermediul acestora. Astfel, HP nu face nici o declaratie in legatura cu aceste terte site-uri web, cu informatiile, software-ul, produsele, serviciile sau materialele care se gasesc pe acestea ori cu rezultatele obtinute din utilizarea acestora. Utilizarea acestor terte site-uri la care se face legatura din Site-ul ESI se face pe propria dvs. raspundere.

Legaturi catre Site-ul ESI
Puteti crea legaturi de pe alte site-uri web catre Site-ul ESI, dar numai cu conditia respectarii tuturor legilor in vigoare si a conditiilor mentionate mai jos. Un site web poate face legatura spre Site-ul ESI in lipsa unei permisiuni scrise din partea ESI (care sa stipuleze conditii diferite), respectand urmatoarele: - legatura poate trimite la Site-ul ESI, dar nu are dreptul sa reproduca nici un Material (inclusiv sigla ESI) - site-ul web nu are dreptul s? integreze intr-un browser sau intr-un altfel de incadrament nici unul dintre Materiale - nu va sugera c? ESI sustine in vreun fel acel site web si nici un produs, serviciu sau continut disponibil prin intermediul acelui site web - nu va oferi declaratii distorsionate privind legatura sa cu ESI - nu va prezenta informatii inselatoare sau false cu privire la ESI, la produsele si serviciile sale - nu va include continut ilegal sau care poate fi considerat dezagreabil, jignitor ori controversat - va include numai continut adecvat pentru toate grupele de varsta

Marci comerciale
Orice nume de produs sau de serviciu, orice slogan sau logo prezent pe Site-ul ESI sunt marci comerciale ale ESI, ale producatorilor respectivi, ale furnizorilor sau licentiatorilor. Acestea nu pot fi copiate, imitate sau utilizate, partial sau integral, fara a obtine permisiunea scrisa din partea ESI sau a detinatorului de drept a respectivei marci comerciale. Marcile comerciale si reputatia asociata acestora apartin detinatorilor de drept ai respectivelor marci comerciale. Este interzisa utilizarea de text ascuns (metaetichete) care mentioneaza nume de companii, marci comerciale, nume de produse sau de servicii fara a avea permisiunea scrisa din partea detinatorilor de drept. Aspectul si prezentarea Site-ului ESI (grafica personalizata, titluri de pagina, butoane, script-uri, etc.) constituie marca, marca comerciala si/sau imagine de marca a ESI si nu pot fi copiate, utilizate sau imitate (partial sau integral) fara acceptul scris din partea ESI. Referirea la orice produse, servicii sau alte informatii prin numele comercial, marca comerciala sau prin alte mijloace nu constituie sau implica sustinerea, recomandarea sau sponsorizarea acestuia de catre ESI.

Probleme internationale
ESI administreaza prezentul Site din sediul sau din Bucuresti, Romania. in conformitate cu legile in vigoare pe teritoriul Romaniei. In cazul in care Site-ul ESI este utilizat in afara Romaniei, iar continutul sau este considerat ilegal sau restrictionat in teritoriul respectiv, utilizarea Site-ului este interzisa. Dvs. va asumati raspunderea deplina pentru respectarea legilor in vigoare in cazul utilizarii Site-ului ESI in afara Romaniei. Totodata sunteti de acord sa nu transferati sau sa autorizati transferul niciunui Material catre o tara in care acesta este interzis si sa nu actionati intr-un mod care incalca legislatia tarii sau teritoriului respectiv.

Despagubiri
In conformitate cu prezentii Termeni, sunte?i de acord sa aparati, sa despagubiti si sa exonerati de raspundere ESI de si impotriva oricaror revendicari, raspunderi, prejudicii, pierderi, costuri, cheltuieli sau taxe (inclusiv onorariile rezonabile datorate avocatilor) pe care ESI le poate intampina ca rezultat al incalcarii de catre dvs. (sau de catre alta persoana care utilizeaza contul dvs.) a prezentilor Termeni sau care decurg din aceasta.

Comunicarile electronice
Comunicarea cu ESI prin mijloace electronice reprezinta fie simpla accesare a Site-ului, fie trimiterea de mesaje e-mail catre ESI. La mesaje va raspundem de regula prin e-mail. Sunteti de acord ca aceste comunicari pe care ESI vi le trimite pe cale electronica indeplinesc toate cerintele legale privind comunicarile electronice in scris.

Consideratii generale
Prezentii Termeni si orice alti termeni suplimentari pentru care va dati acordul la utilizarea Site-ului ESI, constituie declaratia integrala, exclusiva si finala a acordului dintre dvs. si Site-ul ESI, cu privire la subiectul in discutie si prevaleaza asupra oricaror acorduri sau negocieri anterioare intre dvs. si ESI cu privire la acest subiect. Relatia dintre dvs. si ESI, precum si prezentii Termeni vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania. Toate procesele care decurg din sau aflate in legatura cu prezentii Termeni ori cu utilizarea Site-ului ESI de c?tre dvs. sunt de competenta instantelor locale din Sectorul 4, Bucuresti, Romania sau a altor instante locale cu competente in astfel de cauze. Neexercitarea sau nepunerea in aplicare de catre ESI a oricarui drept sau prevedere din prezentii Termeni nu va constitui o anulare a respectivului drept sau a respectivei prevederi. Daca oricare dintre prevederile prezentilor Termeni este declarata nevalida de catre un tribunal cu jurisdictie valabila, sunteti totusi de acord ca respectivul tribunal sa incerce sa puna in practica intentiile ESI si ale dvs., asa cum apar acestea in respectiva prevedere si ca celelalte prevederi ale prezentilor Termeni sa ramana in vigoare. Titlurile de sectiune din acest document au scop pur orientativ si nu au nici un efect juridic sau contractual. Termenii vor ramane in vigoare, chiar daca dvs. incetati sa utilizati Site-ul ESI. Acesti Termeni vor fi intelesi fara o interpretare restrictiva in favoarea sau contra ESI sau a dvs.

Modificarea Termenilor
ESI are dreptul, absolut si unic, de a modifica prezentii Termeni oricand si fara o notificare prealabila.In cazul in care nu sunteti de acord cu respectivele modificari, singura dvs. optiune este incetarea utilizarii Site-ului ESI. Continuarea utiliz?rii Site-ului ESI dupa efectuarea respectivelor modificari va fi echivalenta cu acceptarea modificarilor si cu acordul de a respecta termenii si conditiile respectivelor modific?ri. Anumite notificari legale desemnate in mod expres sau anumiti termeni aflati pe diverse pagini ale Site-ului ESI pot inlocui anumite prevederi ale unor Termeni mentionati aici si, in astfel de cazuri, notificarea legala desemnata in mod expres sau termenul respectiv vor fi considerate ca facand parte din prezentii Termeni si prevaland asupra prevederilor din prezentii Termeni care sunt desemnati ca fiind inlocuiti.

Termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului ESI
Versiunea 1
04 aprilie 2012

© Copyright 2012 ESI. Designed by ARL.